Regler for bruk av bana og ridehallen

1. All trening i hundeklubbens regi skal være positiv

2. Vis Hensyn.

3. Hunder som er med på fellestreninger og kurs i Florø hundeklubb skal være fullvaksinerte etter annbefalingene til mattilsynet. Valper som ikke er fullvaksinerte kan komme på trening, men eieren må da passe på at valpen ikke får hilse på andre hunder. En valp med kennelhoste ønsker du deg ikke.

4. Fysisk avstraffelse av hund er ikke tillatt.

5. Treningsbanen skal ikke brukes som et frislippområde for at hunder skal leke sammen, både ridehallen og treningsbana ved Nybømarka er treningsområde ikke frislippområde. 

6. Vis hensyn til naboer, husk at vi må ikke være til sjenanse for andre, får vi inn klager kan vi miste treningsområdet, både på Nybømarka og i ridehallen. 

7. Utstyr som ligger på bana kan brukes av alle.

8. Hundene SKAL være luftet før trening. Plukk opp etter hunden din og ta med posen hjem. 

9. Vis hensyn når du kommer inn i bana/hallen, ikke opphold deg ved inngangen gi andre hunder plass.

10. Regelverket til NKK, matttilsynet og hundeloven må overholdes.

11. Alle medlemmer som oppholder seg på bana til Florø hundeklubb / ridehallen er ansvarlig for å holde anlegget i rettmessig stand. Forlat bana/hallen i den stand du ønsker å finne den.

12. Ved mistanke om smittsomme sykdommer/utøy i etterkant av trening, ta kontakt med noen i styret slik at flest mulig kan varsles for å begrense spredningen. - Hold hunden unna treningen hvis du mistenker at hunden er syk eller har lus.

Utover dette gjelder Kardemommeloven!


🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾