Kurskalenderen vår


Når er neste valpekurs?
Har du valp og ønsker å gå kurs, send oss en mail og vi setter deg opp på venteliste. Når listen fyller seg opp vil se på muligheten for å avholde et valpekurs om noen av instruktørene har mulighet til å ta på seg et ekstra kurs! 

Grunnkurs i Rallylydighet

Dato: Dato kommer når den er klar, blir i starten av 2024.
Sted: Ridehallen i Brandsøy

Kursavgift:
Medlem i FHK: 1400,-
Ikkje medlem i FHK: 1800,-
Observatør: 500,-Påmeldingsfrist: Førstehund til mølla!

Instruktører: Monika Bakkane Berg og Heidi Rimmen. Begge er utdanna instruktører Trinn 1 hos NKK og godkjente rallyinstruktører hos Norsk Rallylydighetsforbund (NRL).

Kursinnhold:
I løpet av helga vil du få en innføring i hva rallylydighet er, gå gjennom de gjeldene øvelsene og regelverket for klasse 1. Kurset blir avsluttet med å gå ei rekruttbane (frivillig).

Er dette noe for deg og din hund?
Kurset er for deg som har lyst å gjøre noe kjekt sammen med hunden din. Du er kanskje litt nyskjerrig på hva rally er, og har lyst å prøve dette? Uansett om du har som mål å konkurrere eller ønsker å drive med en aktivitet sammen med hunden din. Hvilken hund du har eller hvor gammel hunden eller du er, så kan du prøve deg. Rally er kjekt for alle! På dette kurset er fører i fokus. Om hunden din ikkje heilt kan sitt, dekk og gå ved fot endå, så vil du likevel få godt utbytte av kurset.
Rallylydighet er sporten for den som ønsker å fokus på glede, samspill og gode holdninger, enten du ønsker å aktivisere hunden og deg selv, eller å konkurrere.
Hund og eier går fra skilt til skilt i en bane, og utfører øvelsene som står på skiltet. Fører er kartleser. Banene varierer fra gang til gang, noe som gir variasjon og spenning for den som går bana og de som ser på. De ulike øvelsene er henta fra lydighet, agility og noen av øvelsene er unike for rallylydighet.
Positivt samspill mellom hund og fører er viktig, og det er lov å rose og prate med hunden i bana
Du kan lese mer her:https://www.rally-lydighet.com/


Florø hundeklubb har som mål å avholde minst 2 valpekurs i løpet av året. 
Vi holder også hverdagslydighetskurs, konkuranselydighetskurs, rallylydighetskurs, hjernetrimkurs, appellmerkekurs.

Når er neste valpekurs?
Har du valp og ønsker å gå kurs, send oss en mail og vi setter deg opp på venteliste. Når listen fyller seg opp vil se på muligheten for å arrangere et nytt valpekurs om det er mulighet for at instruktørene kan ta på seg et ekstra kurs. 


Alle kurs i regi av Florø hundeklubb bruker positive innlæringsmetoder og har fokus på å bygge god relasjon mellom hund og eier.

For mer info send mail:florohk@hotmail.no