Kurskalenderen vår


Når er neste valpekurs?
Har du valp og ønsker å gå kurs, send oss en mail og vi setter deg opp på venteliste. Når listen fyller seg opp vil se på muligheten for å avholde et valpekurs om noen av instruktørene har mulighet til å ta på seg et ekstra kurs! 

Valpeklubb

Florø hundeklubb setter opp nytt opplegg for dere som har fått valp i sommer. Valpeklubben er ikke til erstatning for valpekurs, men er tenkt som et supplement og det anbefales varmt å melde seg på det ordinære valpekurset også. I Valpeklubben møtes vi gjennom 4 samlinger i høst og på disse samlingene skal vi ta for oss tema aktuelt for valpens alder (foredrag/instruksjon/diskusjon), det blir litt utfordringer og det blir sosialt samvær og fellesskap med andre i samme situasjon. 


Valpeklubben vil være åpen for en liten gruppe valper opp til max 5 måneder ved oppstart i uke 34 og de yngste vil bli prioritert først.


Forkunnskap: ingen

Prismedlemmer kr 1500 / ikke medlem kr 1900,-

Interesse sendes på mail til annebeb@gmail.com og lenke til påmelding og betaling blir sendt ut fortløpende jfr nevnte prioritering


NB! Påmelding er økonomisk bindende når plassen er tildelt

Samlingene blir lagt til en ettermiddag på vanlig ukedager. Dag og tidspunkt kan variere fra samling til samling og vil bli opplyst senere.

Det er tenkt slik innhold:

  • Uke 34 - 4 måneder «Hva skal hunden din bli når den blir stor?»
  • Uke 38 - 5 måneder «Det du gjør mye blir du god på»
  • Uke 42 - 6 måneder Stell og håndtering av valp
  • Uke 46 - 7 måneder «Hjernen er under ombygging»


Velkommen 🙂

Florø hundeklubb har som mål å avholde minst 2 valpekurs i løpet av året. 
Vi holder også hverdagslydighetskurs, konkuranselydighetskurs, rallylydighetskurs, hjernetrimkurs, appellmerkekurs.

Når er neste valpekurs?
Har du valp og ønsker å gå kurs, send oss en mail og vi setter deg opp på venteliste. Når listen fyller seg opp vil se på muligheten for å arrangere et nytt valpekurs om det er mulighet for at instruktørene kan ta på seg et ekstra kurs. 


Alle kurs i regi av Florø hundeklubb bruker positive innlæringsmetoder og har fokus på å bygge god relasjon mellom hund og eier.

For mer info send mail:florohk@hotmail.no