Trening i Florø hundeklubb

Fellestreninger: 

Hver torsdag har vi fellestrening.

- Fra og med mai og ut august trener vi på bana vår på Nybømarka klokka 18.

- Fra september og ut mars trener vi i ridehallen i Brandsøy klokka 19-21. 

- Annenhver torsdag vil det være tilstede en treningsvert. Noen ganger vil treningsverten ha et lite opplegg. Det vil bli annonsert i vår medlemsgruppe på Facebook hva som er dagens tema den dagen. Vil du ikke følge dagens tema så er du hjertlig velkommen på trening for egentrening. 

- Ellers er det egentrening, husk det er alltid mulighet å spør om hjelp. Kan ikke den personen du spør svare så blir du henvist videre.  

- I desember og skolens sommerferie er det lagt opp til egentrening, ridehallen blir leid hver torsdag gjennom hele desember, og bana vår er åpen for medlemmer gjennom hele ferien for bruk av våre medlemmer. 

Ved spørsmål ta kontakt med Vibeke på telefon 99614172 😀

Bana vår som ligger på Nybømarka er tilgjenglig for våre medlemmer 24 timer i døgnet - 365 dager i året. Koden til bana får du ved å ta kontakt med klubben på mail florohk@hotmail.no

Regler for bruk av bana og ridehallen

1. All trening i hundehallen skal være positiv

2. Vis Hensyn.

3. Hunder som er med på fellestreninger og kurs i Florø hundeklubb skal være fullvaksinerte etter annbefalingene til mattilsynet. Valper som ikke er fullvaksinerte kan komme på trening, men eieren må da passe på at valpen ikke får hilse på andre hunder. En valp med kennelhoste ønsker du deg ikke. 

4. Fysisk avstraffelse av hund er ikke tillatt.

5. Utstyr som ligger på bana kan brukes av alle.

6. Hundene SKAL være luftet før trening.

7. Området rundt og på bana/ ridehallen skal ikke forsøples.

8. Bruk alltid pose hvis hunden din gjør fra seg, og ta med deg posen hjem i søpla. 

9. Vis hensyn når du kommer inn i bana/hallen, ikke opphold deg ved inngangen gi andre hunder plass.

10. Regelverket til NKK, matttilsynet og hundeloven må overholdes.  

11. Alle medlemmer som oppholder seg på bana til Florø hundeklubb / ridehallen er ansvarlig for å holde anlegget i rettmessig stand. Forlat bana/hallen i den stand du ønsker å finne den.

12. Ved mistanke om smittsomme sykdommer/utøy i etterkant av trening, ta kontakt med noen i styret slik at flest mulig kan varsles for å begrense spredningen. - Hold hunden unna treningen hvis du mistenker at hunden er syk eller har lus. 

Utover dette gjelder Kardemommeloven!