6. og 7. april 2024 blir det konkurranselydighetskurs i Florø.

Instruktør: Line Sandstedt
Pris for medlemmer: 2500,-
Pris for ikke medlemmer: 3000,-
Pris observatør: 500,-
Maks 6 deltagere
Kurset blir innendørs i ridehalle eller utendørs i Florø (ikke avklart enda)

Meld på til mail: vikildal@hotmail.com
Mer info kontakt Vibeke på telefon 99614172

Kurset er forbeholdt de som trener, konkurrerer eller har planer om dette i lydighetssporten. Kurset er økonomisk bindene, det vil si at kan du ikke ta plassen selv / må melde avbud, og vi ikke har venteliste er du selv pliktig til å betale påmeldingen / evt selge plassen videre. Dette må vi gjøre da vi etter erfaring har erfart at mange melder seg av i siste liten og klubben står igjen uten deltagere til kurset. Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene.

Om Line: Line er medeier i www.dyrebaromsorg.no , ho er utdannet trinn 3 instruktør gjennom NKK og kan mye om de fleste hundesporter. Pluss at ho gjennom sitt yrke kan mye om hund og adferd


Dato: 2. og 3. mars 2024
Sted: Ridehallen i Brandsøy

Kursavgift:
Medlem i FHK: 1400,-
Ikkje medlem i FHK: 1800,-
Observatør: 500,-
Husk at medlemskontigenten for 2024 må betales før kurset om du har benyttet deg av medlemsprisen.

Instruktører: Monika Bakkane Berg og Heidi Rimmen. Begge er utdanna instruktører Trinn 1 hos NKK og godkjente rallyinstruktører hos Norsk Rallylydighetsforbund (NRL).

Kursinnhold:
I løpet av helga vil du få en innføring i hva rallylydighet er, gå gjennom de gjeldene øvelsene og regelverket for klasse 1. Kurset blir avsluttet med å gå ei rekruttbane (frivillig).

Er dette noe for deg og din hund?
Kurset er for deg som har lyst å gjøre noe kjekt sammen med hunden din. Du er kanskje litt nyskjerrig på hva rally er, og har lyst å prøve dette? Uansett om du har som mål å konkurrere eller ønsker å drive med en aktivitet sammen med hunden din. Hvilken hund du har eller hvor gammel hunden eller du er, så kan du prøve deg. Rally er kjekt for alle! På dette kurset er fører i fokus. Om hunden din ikkje heilt kan sitt, dekk og gå ved fot endå, så vil du likevel få godt utbytte av kurset.
Rallylydighet er sporten for den som ønsker å fokus på glede, samspill og gode holdninger, enten du ønsker å aktivisere hunden og deg selv, eller å konkurrere.
Hund og eier går fra skilt til skilt i en bane, og utfører øvelsene som står på skiltet. Fører er kartleser. Banene varierer fra gang til gang, noe som gir variasjon og spenning for den som går bana og de som ser på. De ulike øvelsene er henta fra lydighet, agility og noen av øvelsene er unike for rallylydighet.
Positivt samspill mellom hund og fører er viktig, og det er lov å rose og prate med hunden i bana
Du kan lese mer her:https://www.rally-lydighet.com/

Hjernetrimkurs:

Kurset går helgen 28. og 29. oktober, kl 10-16 på lørdag og kl 10-15 på søndag.

Vi skal være i ridehallen i Brandsøya.

Dette er kurset for deg som vil ha tips og ideer til aktivisering av hunden i hverdagen.På kurset vil vi gå gjennom innlæring av diverse triks, selvkontroll (hunden), stueagillity og øvelser som gir god relasjon mellom hund og eier.De fleste av øvelsene passer å gjøre inne og kan være et godt alternativ til lang tur på stormfulle høstdager.Tidligere deltakere kan også melde seg på om de ønsker, det er alltid nye ting å lære!


Pris:1400,- for medlemmer i Florø hundeklubb.1800,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb.


Mariann Hestvik og Heidi Dyrøy, er instruktører på kurset.Har du spørsmål til kurset ta kontakt med Mariann på tlf 99477975

Kom igjen og bli med, dette blir morro!


Valpekurs:

Kurset passer for valper i alder fra 12 uker og oppover.Fokus på hverdagslydighet og relasjonsbygging. Vi bruker positive treningsmetoder, med godbiter og leik.

Kurset består av:Teorikveld onsdag 6. september kl 18.00 - ca 21.00Praksis lørdag 16. september og søndag 17. september kl 10.00 - 15.00Oppfølgingsdag torsdag 28. september kl 19.00Praktisk trening vil være i ridehallen i Brandsøya.Pris:1400,- for medlemmer i Florø hundeklubb.1800,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb.


Mariann Hestvik og Monika Bakkane Berg, er instruktører på kurset.Har du spørsmål til kurset ta kontakt med Mariann på tlf 99477975

Du melder deg på på denne linkenhttps://www.deltager.no/register/431205


2.og 3. september 2023 blir det konkurranselydighetskurs i Florø.

Instruktør: Line Sandstedt
Pris for medlemmer: 2500,-
Pris for ikke medlemmer: 3000,-
Pris observatør: 500,-
Maks 6 deltagere
Kurset blir utendørs i Florø

Meld på til mail: vikildal@hotmail.com
Mer info kontakt Vibeke på telefon 99614172

Kurset er forbeholdt de som trener, konkurrerer eller har planer om dette i lydighetssporten. Kurset er økonomisk bindene, det vil si at kan du ikke ta plassen selv / må melde avbud, og vi ikke har venteliste er du selv pliktig til å betale påmeldingen / evt selge plassen videre. Dette må vi gjøre da vi etter erfaring har erfart at mange melder seg av i siste liten og klubben står igjen uten deltagere til kurset. Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene.

Om Line: Line er medeier i www.dyrebaromsorg.no , ho er utdannet trinn 3 instruktør gjennom NKK og kan mye om de fleste hundesporter. Pluss at ho gjennom sitt yrke kan mye om hund og adferd.

Kurset passer for hunder fra ca 1 år og oppover. Kurset vil fokusere på relasjonsbygging og de vanligste hverdagsøvelsene, gå pent i bånd, innkalling, være rolig mm. Vi vil og jobbe med aktiviseringsøvelser. Har du spesielle ting du vil trene på kan du få hjelp til det og.
Vi bruker positive treningsmetoder og godbiter.

Kurset går over helgen 10. -11- juni fra kl 10.00 – 15.00 begge dagene.


Pris:
1400,- for medlemmer i Florø hundeklubb.
1800,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb.

Instruktører er Mariann Hestvik og Heidi Dyrøy.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Mariann Hestvik på tlf 99477975.

Påmelding via deltager.no

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Påmelding til mail: florohk@hotmail.no
Kurset er økonomisk bindene

Kurset passer for valper i alder fra 12 uker og oppover. Fokus på relasjonsbygging og positive treningsmetoder. Kurset består av

*Teorikveld torsdag 25. mai kl 18.00 - ca 21.00

*Praksis lørdag 27. og 28. mai kl 10.00 - 15.00

*Oppfølgingsdag avtaler vi på kurset når det passer for alle.

Pris:

1400,- for medlemmer i Florø hundeklubb.
1800,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb.

Instruktører er Katrine Bjønnes Larsen, godkjente Trinn 1 instruktører i Norsk Kennel Klubb.

Kurset har plass til 5. deltagere

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Kurset passer for valper i alder fra 12 uker og oppover.

Fokus på relasjonsbygging og positive treningsmetoder.

Kurset består av:

*Teorikveld onsdag 12. april kl 18.00 - ca 21.00

*Praksis lørdag 22. april og søndag 23. april kl 10.00 - 15.00

*Tilgang på torsdagstrening i perioden 12. april - 4. mai, uavhengig om du er medlem av klubben eller ikke.

*Oppfølgingsdag onsdag 10. mai kl 18.00 på treningsbana ved Nybømarka.

Pris:

1400,- for medlemmer i Florø hundeklubb.
1800,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb.

Instruktører er Monika Bakkane Berg og Heidi Rimmen,
godkjente Trinn 1 instruktører i Norsk Kennel Klubb.


🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Nybegynner kurs i Rallylydighet

Tid: 21. og 22. januar 2023
Sted: Ridehallen i Brandsøya - Florø

Instruktører: Nina Tandberg, landslagssjef for Landslaget i Rallylydighet. Ho er utdanna instruktør hos NKK, samt godkjent instruktør og dommar hos Norsk Rallylydighetsforbund (NRL). Hjelpeinstruktør er Benedicte Jonsebråten, godkjent instruktør hos NRL.

Kva er Rallylydighet?

Rallylydighet er sporten for deg som ønsker fokus på glede, samspel og gode holdningar, enten du ønsker å aktivisere hunden og deg sjølv, eller å konkurrere.

Hund og eigar går frå skilt til skilt i ei bane, og utfører det øvinga som står på skiltet. Banene varierer frå gong til gong, noko som gjev variasjon og spenning for både den som går bana og dei som ser på. Dei ulike øvingane er henta frå lydighet, agility og nokre øvingar som er unike for rallylydighet.

Positivt samspel mellom hund og førar er viktig, og det er lov til å rose og prate med hunden i bana. Det er fire ulike konkurranseklassar; klasse 1, 2, 3 og Elite. I klasse 1 er hunden i band, elles konkurrerer ein utan band. For dei som ikkje er klar til å starte i klasse 1 er det også ei rekruttklasse, der ein har lov å belønne med godbitar i bana. Dette er ei uoffisiell klasse, men ein god plass å starte på for ein nybegynnar.


Kursinnhald.

I løpet av helga vil du få ei innføring i kva rallylydighet er, lære gjeldande regelverk og øvingar for klasse 1. Kurset vert avslutta med å gå ei bane i rekruttklasse.


Kven passar kurset for?

Det passar for deg som ønsker å lære meir om sporten, uansett om du har som mål å konkurrere eller jobbe saman med hunden din. Alder, rase eller blandingshund har ingen ting å bety. Det er ein fordel om hunden kan sitt, dekk, bli/vent og gå ved sidan av førar.


Påmelding er økonomisk bindande. Er du alt medlem av FHK, hugs å betale inn medlemsavgift tidleg i januar -23 for å utløyse medlemspris.


Pris:
2600,- for medlemmer i Florø hundeklubb 
3100,- for ikke medlemmer i Florø hundeklubb


For mer informasjon kontakt: 

Heidi Rimmen

Mail: wynnheim@gmail.com

Telefon: 954 96 562

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Hjernetrim for hunden - 29. og 30. oktober 2022

Tid: 29. og 30. oktober
Tidspunkt: klokka 10-16 på lørdag og klokka 10-15 på søndag.
Sted: Ridehallen i Brandsøya.

Dette er kurset for deg som vil ha tips og ideer til aktivisering av hunden i hverdagen. På kurset vil vi gå gjennom innlæring av diverse triks, selvkontroll (hunden 🙂 ) enkelt spor, stueagillity og øvelser som gir god relasjon mellom hund og eier. De fleste av øvelsene passer å gjøre inne og kan være et godt alternativ til lang tur på stormfulle høstdager. Det er en fordel å ha tatt valpekurs før dette kurset, men det er ikke nødvendig. Tidligere deltakere kan også melde seg på om de ønsker, det er alltid nye ting å lære!

Pris: kr 1300 for medlemmer og kr 1600 for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb

Instruktører: Mariann Hestvik, tlf 99477975 og Heidi Dyrøy, tlf 94155052

Påmelding sendes til mahest@hotmail.no, og må inneholde: Ditt navn, kontaktinformasjon, navn/alder/rase på hunden, om du er medlem i Florø Hundeklubb.

Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene.

Kom igjen og bli med, dette blir morro 🙂

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Konkurranse lydighetskurs høsten 2022

24. og 25. september blir det konkurranselydighetskurs i Florø.

Instruktør: Line Sandstedt
Pris for medlemmer: 1500,-
Pris for ikke medlemmer: 2000,-
Pris observatør: 500,-
Maks 7 deltagere
Meld på til mail: vikildal@hotmail.com
Mer info kontakt Vibeke på telefon 99614172

Kurset er forbeholdt de som trener, konkurrerer eller har planer om dette i lydighetssporten. Kurset er økonomisk bindene, det vil si at kan du ikke ta plassen selv / må melde avbud, og vi ikke har venteliste er du selv pliktig til å betale påmeldingen / evt selge plassen videre. Dette må vi gjøre da vi etter erfaring har erfart at mange melder seg av i siste liten og klubben står igjen uten deltagere til kurset.

Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene.

Om Line: er medeier i www.dyrebaromsorg.no , ho er utdannet trinn 3 instruktør gjennom NKK og kan mye om de fleste hundesporter. Pluss at ho gjennom sitt yrke kan mye om hund og adferd.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Valpekurs høsten 2022

Florø Hundeklubb arrangerer valpekurs 17. og 18. september

Kurset passer for valper og unghunder og treningsmetodene er positive. Kurset består av en teoridel, en praktisk del og har fokus på grunnleggende opplæring og hverdagslydighet.

Praksisen blir holdt på klubbens treningsbane på Nybømarka, og vi anbefaler alle å ta seg en tur innom her et par ganger før kurset, slik at stedet er kjent for hunden. Dato teori: ikke satt enda

Dato praksis: 17.-18.09.2022 Pris: 1300,- for medlemmer i Florø hundeklubb 1600,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb 500,- for observatører (uten hund)

Instruktørene er godkjente instruktører av Norsk Kennel Klubb

Krav: Hunden må være vaksinert i tråd med veterinærens anbefalinger Det er maks 12 plasser på kurset, er det færre enn 5 påmeldte avlyses kurset og påmeldingsavgiften blir refundert.

Påmelding til Florø hundeklubb: florohk@hotmail.no (se at det er .no og ikke com)
Påmeldingen må inneholder: - ditt navn og fødselsdato, kontaktinformasjon og om du er medlem i Florø hundeklubb eller ikke - hundens navn, alder på kurstidspunktet og rase - skriv også om du har spesielle tema du ønsker å lære mer om, så skal vi se om vi klarer å sy det inn i helga

Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene. Når tiden nærmer seg for kurset vil alle praktiske detaljer bli sendt ut til deltagerne og vi oppretter en Messenger gruppe på Facebook for kurset.

Har du spørsmål ta kontakt med Katrine på telefon: 414 43 681 Velkommen på kurs 🐶🐕🐩🐾

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Valpekurs høsten 2022

Florø Hundeklubb arrangerer valpekurs 10. og 11. septemer.

Kurset passer for valper og unghunder og treningsmetodene er positive.

Kurset består av en teoridel, en praktisk del og har fokus på grunnleggende opplæring og hverdagslydighet.

Praksisen blir holdt på klubbens treningsbane på Nybømarka, og vi anbefaler alle å ta seg en tur innom her et par ganger før kurset, slik at stedet er kjent for hunden.

Dato teori: ikke satt enda
Dato praksis: 10.-11.09.2022

Pris:
1300,- for medlemmer i Florø hundeklubb
1600,- for ikke medlemmer i Florø Hundeklubb
500,- for observatører (uten hund)

Instruktørene er godkjente instruktører av Norsk Kennel Klubb

Krav: Hunden må være vaksinert i tråd med veterinærens anbefalinger Det er maks 12 plasser på kurset, er det færre enn 5 påmeldte avlyses kurset og påmeldingsavgiften blir refundert.

Påmelding til Florø hundeklubb: florohk@hotmail.no (se at det er .no og ikke com) Påmeldingen må inneholder: - ditt navn og fødselsdato, kontaktinformasjon og om du er medlem i Florø hundeklubb eller ikke - hundens navn, alder på kurstidspunktet og rase - skriv også om du har spesielle tema du ønsker å lære mer om, så skal vi se om vi klarer å sy det inn i helga Påmeldinger er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldinger er økonomisk bindene.

Når tiden nærmer seg for kurset vil alle praktiske detaljer bli sendt ut til deltagerne og vi oppretter en Messenger gruppe på Facebook for kurset.

Velkommen på kurs 🐶🐕🐩🐾 Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Rallylydighetskurs nybegynner

Praktisk nybegynnerkurs i Florø 7. og 8. mai, 12 timer totalt.

Instruktør Ranveig Isene.

Pris 1500 kr for medlem/2000 kr for andre. Observatør 500 kr.

Bindande påmelding.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Konkurranse lydighetskurs våren 2022

23.-24. april blir det konkurranselydighetskurs i Florø.

Instruktør: Line Sandstedt

Pris for medlemmer: 1500,- Pris for ikke medlemmer: 2000,- Pris observatør: 500,-

Maks 7 deltagere

Meld på til mail: vikildal@hotmail.com

Mer info kontakt Vibeke på telefon 99614172

Kurset er forbeholdt de som trener, konkurrerer eller har planer om dette i lydighetssporten.

Kurset er økonomisk bindene, det vil si at kan du ikke ta plassen selv / må melde avbud, og vi ikke har venteliste er du selv pliktig til å betale påmeldingen / evt selge plassen videre. Dette må vi gjøre da vi etter erfaring har erfart at mange melder seg av i siste liten og klubben står igjen uten deltagere til kurset.

Om Line: er medeier i www.dyrebaromsorg.no , ho er utdannet trinn 3 instruktør gjennom NKK og kan mye om de fleste hundesporter. Pluss at ho gjennom sitt yrke kan mye om hund og adferd.

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Førstehjelp for hund våren 2022

Vi har nå gleden av å invitere til førstehjelpskurs i Florø 🐶
Kursholder: Veterinær Anne-Marte Grotle Røys
Sted: Krokane skole
Tid: 20. april klokka 18.00
Tema: førstehjelp for hund

Det vil bli mulighet til å kjøpe enkelt førstehjelpsutstyr på kurset.

Kurset er gratis for medlemmer i Florø hundeklubb og koster kr 200,- for de som ikke er medlemmer. Begrensa med plasser på kurset, da vi kun har et klasserom tilgjengelig, så her er det førstemann til mølla. Påmelding til: florohk@hotmail.no 🐶

Spørsmål kan rettes til Vibeke, telefon 99614172

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Valpekurs våren 2022

Arrangør: Florø hundeklubb
Sted: Florø
Tid: - teori kveld 31. mars 2022 - praktisk trening 2. og 3. april 2022 Pris: - 1300,- for medlemmer i Florø hundeklubb (medlemskontingent for 2022 må være betalt) - 1600,- for ikke medlemmer i Florø hundeklubb - 500,- for observatører (uten hund)

Instruktører: Katrine Bjønnes Larsen og Frank Lien, instruktører trinn 1

NKK. Krav: Hunden må være vaksinert i tråd med veterinærens anbefalinger. Kurset passer for valper og unghunder.

Treningsmetodene er positive, og kurset har søkelys på grunnleggende opplæring og hverdags lydighet (gå pent i bånd, innkalling og lignende).

Påmelding til: florohk@hotmail.no Informasjon som skal være med: Ditt navn, kontaktinformasjon, navn/alder/rase på hunden, om du er medlem i Florø Hundeklubb. Påmeldingen er først gyldig når kursavgiften er betalt, påmeldingen er økonomisk bindene. Har du spørsmål ta kontakt: Vibeke, telefon: 996 14 172 Katrine, telefon: 414 43 681 Velkommen til kurs 😊

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

Hjernetrimkurs høsten 2021

Kurset går helgen 13. og 14. november, kl 10-15 begge dagene.

Vi skal være i ridehallen i Brandsøya.

Dette er kurset for deg som vil ha tips og ideer til aktivisering av hunden i hverdagen. På kurset vil vi gå gjennom innlæring av diverse triks, selvkontroll (hunden😄) enkelt spor, stueagillity og øvelser som gir god relasjon mellom hund og eier. De fleste av øvelsene passer å gjøre inne og kan være et godt alternativ til lang tur på stormfulle høstdager. Det er en fordel å ha tatt valpekurs før dette kurset.

Kurset koster kr 1300 for medlemmer og kr 1600 for andre.

Mariann Hestvik, tlf 99477975 og Heidi Dyrøy, tlf 94155052 er instruktører på kurset. Påmelding sendes til mahest@hotmail.no Kom igjen og bli med, dette blir morro 😊

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾